Rólunk

2020-ban kezdtünk el honlapkészítéssel foglalkozni. Az a cél vezérelt minket, hogy olyan weboldalakat alkossunk, melyek nem egyszerűen jól néznek ki, hanem tükrözik ügyfeleink egyediségét. Éppen ezért:

Csak olyan munkát adunk ki a kezünkből, amire teljes joggal lehetünk büszkék. Sőt, nemcsak mi, hanem Te is!

Folyamatosan képezzük magunkat, és figyelemmel kísérjük a legújabb dizájn trendeket, hogy maximalista énünk is boldog legyen

Nálunk nincsenek elszálló költségek! Amiben megegyezünk, azt tartjuk. Ha a projekt közben derülnek ki újabb költségek, azokat mi álljuk.

Péter

Gyerekkorom óta érdekel az informatika világa, így a weboldalkészítés számomra nemcsak munka, hanem hobbi is. A honlapkészítésen kívül szoftverteszteléssel is foglalkozok, ami gyakorlatilag minőségellenőrzést és hibamentesítést jelent.

Ezeket a tapasztalataimat építem bele a Te honlapodba is, hogy egy minden körülmények
között jól működő, biztonságos és gyors honlappal gazdagod

Az én mottóm: „A tökéletes minőségnél nincs jobb dizájn.”

Dorina

A honlapkészítés mellett a szociális szférában dolgozok, ahol nap mint nap segítek embereknek célokat elérni és fejlődni.

Tőlem alapvetően sok kérdésre számíthatsz azért, hogy az elkészült honlap a lehető legjobban illeszkedjen a vállalkozásodról alkotott elképzeléseidbe, mind a honlap felépítése, mind a dizájn szempontjából.

Az én mottóm: „Gyakran nem árt, ha tudsz a másik fejével gondolkozni.”

Van egy jó ötleted?